Vi har over 17 års erfaring​

Medlem af Byg Garanti​

​Certificeret diamantskærer

Medlem af Diamantsskærernes Brancheforening​

Hvem er ML Diamantskæring Aps

​Firmaet udfører diamantboring og -skæring, samt tegl-, granit-, asfalt- og betonskæring m.m. samt slibning af betongulve. Vi løser opgaver for blandt andet VVS, el- og ventilationsfirmaer samt entreprenørfirmaer.


ML Diamantskæring ApS består af 2-3 specialuddannede medarbejdere. Vi arbejder både lokalt og på landsplan, kører gerne i hele Danmark. Vore medarbejdere har flere års erfaring indenfor branchen, bilerne er specialindrettede til vores arbejdsopgaver, vi er fleksible og kan arbejde også uden for normale arbejdstider – og sommetider med meget kort tidsvarsel.

Firmaets historie

Mogens Lund Diamantskæring ApS har eksisteret som selvstændigt firma siden 2001, men vi har mange års erfaring indenfor bore- og skærearbejde, idet vi startede som en underafdeling af Byggefirmaet Mogens Lund A/S.

Mogens Lund Diamantskæring skiftede navn i juni 2011, i forbindelse med at Flemming Birkelund overtog firmaet som led i et generationsskifte og hedder nu ML Diamantskæring.

​Få et tilbud på din opgave

Vi oplyser gerne priser på diverse opgaver, ligesom vi gerne afgiver uforbindende tilbud/overslag forud for en opgave. Kontakt os her.

​Firmainfo

​ML Diamantskæring ApS

CVR: 26190029

Kontakt os​

Partnere​