Vi har over 17 års erfaring​

Medlem af Byg Garanti​

​Certificeret diamantskærer

Medlem af Diamantsskærernes Brancheforening​

DIAMANTBORING​ I HERNING SAMT MIDT- OG VESTJYLLAND

Hos ML Diamantskæring ApS udfører vi diamantboring.

Vi udfører diamantboring med vores specialudstyr i en diameter fra 16-900 mm, så skal du have boret et hul til ventilation, udluftning, VVS og el-artikler, eller er der brug for en åbning til døre, vinduer eller porte, så lad os klare opgaven.

Boring i alle typer materialer

Med vores diamantboring er det muligt at lave præcise huller i alle typer materialer. Vi borer eksempelvis i beton, fliser, asfalt, mursten og granit. Vores mangeårige ekspertise inden for diamantboring sikrer dig et kvalitetsbevidst arbejde og vi garanterer et præcist og pænt hul uanset materiale og størrelse.

Når du lader os stå for arbejdet inden for diamantboring, er du garanteret en høj service. Vi stræber altid efter at håndtere enhver opgave med stort engagement, ligesom alle opgaver bliver udført med stor snilde og en høj sans for kreativitet.

Vi tilbyder diamantboring til hele Midt og Vest

Vi udfører diamantboring til både private kunder såvel som erhvervskunder i hele Herning, Århus og Esbjerg samt Viborg. Samtidig kører vi naturligvis gerne ud til kunder i resten af Midt- og Vestjylland.

Vi har det rette udstyr, erfaring og ekspertisen til at håndtere alle typer diamantboring – også din opgave. Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 20 80 44 50 eller på e-mail fb@ml-diamantskaering.dk, hvis du ønsker rådgivning omkring eller et uforpligtende tilbud på diamantboring.

Få et gratis tilbud

Du er mere end velkommen til ringe på 20 80 44 50 eller sende en kort besked i formularen herunder, så sender vi hurtigt et tilbud på diamantboring.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

​ML Diamantskæring ApS

CVR: 26190029

Kontakt os​

Partnere​