Vi har over 17 års erfaring​

Medlem af Byg Garanti​

​Certificeret diamantskærer

Medlem af Diamantsskærernes Brancheforening​

Betonskæring med moderne og effektive maskiner

Hvis du leder efter en professionel samarbejdspartner vedrørende betonskæring, så kan du trygt kontakte os. ML Diamantskæring ApS er beliggende i Herning nær Esbjerg og Aarhus, men vi kører ud til kunder i hele Midt- og Vestjylland. 

Med 100 procent fokus på dette område er vi eksperter inden for betonboring og -skæring, og vi kan tilbyde en høj kvalitet til særdeles fordelagtige priser.

Vi udfører betonskæring i mursten, beton og alle andre materialer ved hjælp af en boremaskine.

Hvorfor skal du vælge os som samarbejdspartner?

Med viljen til at investere i de mest moderne og effektive maskiner, stor erfaring, og evnerne til at yde det ekstraordinære, er vi den samarbejdspartner, du har ledt efter.

Med os som samarbejdspartner er du sikret mest muligt for dine penge og et resultat, der både øger og sikrer værdien af dine samlede investeringer. Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker et resultat inden for betonskæring, der altid lever op til dine forventninger og behov – vi er en samarbejdspartner, du kan regne med.

Kontakt os og få en pris på betonskæring

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os. Vi giver gerne råd og vejledning inden for betonskæring, samt et uforpligtende tilbud, også inden en eventuel aftale er på plads.

Vi kan kontaktes på telefon 20 80 44 50 eller e-mail fb@ml-diamantskaering.dk, ligesom du også kan benytte vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

​ML Diamantskæring ApS

CVR: 26190029

Kontakt os​

Partnere​