Vi har over 17 års erfaring​

Medlem af Byg Garanti​

​Certificeret diamantskærer

Medlem af Diamantsskærernes Brancheforening​

Betonboring udføres af specialister

​Hos ML Diamantskæring ApS udfører vi professionel betonboring for erhvervskunder i områderne omkring Esbjerg, Herning og Viborg. Har din virksomhed brug for betonskæring eller -boring, er vi derfor det rette og oplagte valg.

Vi udfører boring med dine behov i fokus

Vi udfører blandt andet boring i beton, mursten og alle andre materialer, ligesom vi både kan udføre tør og våd betonboring.

Vores håndværkere er yderst kompetente og kvalitetsbevidste. Kvalitet er således en af kerneværdierne for os. Derudover vægter vi service utroligt højt. Kunden er altid i fokus, og det er af stor vigtighed for os, at det arbejde vi udfører inden for betonboring, stemmer overens med de forventninger og behov, du har.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på betonboring

Er du interesseret i at høre mere om vores services i forbindelse med betonboring, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre om vores priser? 

Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os, og vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.​

Du kan enten kontakte os på telefon 20 80 44 50 eller skrive til vores e-mail fb@ml-diamantskaering.dk. Alternativt kan du også skrive til os via vores kontaktformular – så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

​ML Diamantskæring ApS

CVR: 26190029

Kontakt os​

Partnere​